wyszukiwanie zaawansowane
» Polityka prywatności

Producenci

EXTREME HOBBYFuck The FameLech PoznańNOPROBLEMOMERTAPGWEARPit BullTIFO

Kontakt

  • Bartosz Przybylski "FANATYK"
    ul. Kaliska 27
    63-400 Ostrów Wielkopolski
    NIP: 6222491674
  • E-mail:sklep@fanatyksklepkibica.pl
  • Telefon507104313
  • Godziny działania sklepucodziennie 10.00 - 17.00, w soboty 10.00 - 14.00

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Nasze nowości

Polityka prywatności

1. Administratorem danych pozyskiwanych za pośrednictwem Sklepu jest właściciel sklepu.
2. Sklep wykorzystuje pliki cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem ze sklepu przez Użytkownika.
3. Sklep działa zgodnie z przepisami prawa, w szczególności przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych oraz Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną.
4. Dokonując rejestracji w Sklepie albo składając zamówienie jako nowy klient, Kupujący wyraża zgodę na przetwarzane przez Sklep jego danych osobowych w celu realizacji zamówień dokonywanych w Sklepie.
5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak zgody na ich przetwarzanie uniemożliwia realizację zamówień w Sklepie.
6. Użytkownik może wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych w celu informowania klienta o nowych produktach oraz promocjach Sklepu.
7. Użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia w każdym czasie. Nie ulegają jednak usunięciu dane osobowe Kupującego, które znajdują się w dokumencie sprzedaży przechowywanym na potrzeby fiskalne.
8. Administrator danych osobowych przetwarza je w celu realizacji umów zawieranych za pośrednictwem Sklepu oraz w celach związanych z marketingiem bezpośrednim własnych produktów.
9. Użytkownik może skontaktować się z administratorem danych wysyłając e-mail na adres sklepu bądź też listownie na Adres Sprzedawcy.
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl